Je bruiloft gaat waarschijnlijk één van de grootste ‘vier-momenten’ uit je leven zijn. Het vieren van de liefde, samen met degenen die jullie zo dierbaar zijn. Een markering in jullie leven die je nog zo lang bij zal blijven…Mijn eigen bruiloft is alweer bijna 8 jaar geleden, maar ik weet het nog als de dag van gisteren. Wat was het fijn! Kleinschalig, met onze naaste familieleden en dierbaarste vrienden een weekend vol gevoel, vol liefde, vol beleving.

18 jaar samen met mijn eigen lief, waarvan nu bijna 8 getrouwd…En we proberen onze liefde zoveel mogelijk te blijven vieren. En de mooie, bijzondere momenten in ons leven. Stilstaan bij de veranderingen die je zelf en samen doormaakt.

En dus ging kort geleden de champagne open. Om te vieren dat ik geslaagd ben voor mijn examen en nu officieel Gediplomeerd Weddingplanner ben. Een stap die voor mij symbool staat voor een grote verandering, van doen in je leven waar je blij van wordt, waar je plezier uithaalt, waar je van geniet. Het leven moet je vieren! Proost!

Met sprankelende groet,

Anke Vonk
Weddingplanner