Werkwijze   Een persoonlijke en betrokken aanpak

Hoe gaat Sprankel te werk?

Met een uitgebreid netwerk van de beste en fijnste leveranciers maakt Sprankel van jullie bruiloft een beleving om nooit te vergeten. Jullie ideeën en wensen worden gecombineerd met jullie persoonlijkheden en dat wat kenmerkend is voor jullie als bruidspaar. Tezamen vormen zij de ingrediënten om een unieke, persoonlijke dag te creëren. Een dag waarvoor Sprankel jullie alle zorg uit handen neemt zodat jullie alleen maar hoeven te genieten, van de voorpret in de voorbereidingen én natuurlijk op de grote dag zelf.

Iedere samenwerking begint met een kennismaking. Dus laten we dat vooral als eerste doen. Ik kom graag vrijblijvend bij jullie langs om kennis te maken. Een wederzijde klik is hierin het allerbelangrijkste. We gaan immers toch een behoorlijk tijd intensief met elkaar aan de slag, en het is van groot belang dat jullie je op je gemak voelen en vertrouwen hebben in mij.

In dit eerste gesprek onderzoeken we jullie wensen en ideeën voor jullie trouwdag. Sprankel staat voor het creëren van een unieke beleving: puur jullie dag. Je zult aan mij merken dat ik dus ook in dit eerste gesprek al bepaalde vragen zal stellen om hiernaar op zoek te gaan: hoe maken we jullie dag echt uniek en met een karakter dat geheel bij jullie als bruidspaar past. Vanuit mijn achtergrond als coach/trainer heb ik ruime ervaring in gesprekken waarin ik vooral luister, doorvraag, spiegel en samenvat. Natuurlijk geef ik ook mogelijkheden weer en breng ik ideeën aan, maar in deze fase wil ik vooral jullie zo goed mogelijk leren kennen.
Op basis van dit eerste gesprek en jullie wensen qua ondersteuning breng ik een offerte uit. Hierin geef ik een kijkje in de toekomst: hoe zou jullie persoonlijke bruiloft er uit kunnen zien? Iedere bruiloft is uniek en daarom is iedere offerte ook maatwerk. Ik geef helder weer welke werkzaamheden ik verricht en hoe de prijs is opgebouwd. Neem contact met mij op voor een globale indicatie.
Als jullie net zo enthousiast zijn over onze samenwerking als ik en akkoord geven op de offerte, dan gaan we aan de slag. Eén of meerdere aanvullende gesprekken volgen om jullie bruiloft verder uit te werken, mede afhankelijk van welke werkzaamheden je aan mij uitbesteedt.
Ik maak een overzichtelijke planning, welke we geregeld door zullen nemen. We contacteren en selecteren samen de leveranciers het beste bij jullie passen, ik werk een moodboard en stylingplan uit voor de aankleding van jullie bruiloft en coördineer alle overige activiteiten.

Jullie als bruidspaar maken samen met jullie gasten de dag, dat staat voorop! Maar als alles er omheen ook ‘klopt’ dan geeft dat wel een heel ontspannen gevoel. Puur jullie dag betekent dus ook puur jullie sfeer. Qua styling en aankleding van jullie dag ga ik met jullie op zoek naar wat echt bij jullie past, en hoe we dat zo persoonlijk mogelijk kunnen maken. Mooi, stijlvol, karakteristiek en met oog voor detail!

Twee weken voor jullie bruiloft komen we voor de laatste keer bij elkaar om het definitieve draaiboek van de dag door te nemen. Daarna kunnen jullie alles loslaten en in alle rust toeleven naar jullie huwelijksdag. Sprankel zorgt ervoor dat het een onvergetelijke bruiloft wordt!

Terwijl jullie gaan nagenieten van jullie bruiloft en eventueel op een heerlijke huwelijksreis gaan, handel ik de nog openstaande zaken af met de leveranciers. Een aantal weken na jullie trouwdag zie ik jullie graag nog een keer om na te praten en vooral nog even na te genieten! Ik hoor natuurlijk heel graag hoe jullie de dag samen hebben ervaren, én wat de reacties van jullie gasten waren.
Als je mij als weddingplanner inschakelt dan ben ik op jullie trouwdag de gehele dag aanwezig als ceremoniemeester om alles in goede banen te leiden. Van gastvrouw tot aanspreekpunt voor de leveranciers. Natuurlijk kun je mij ook als ceremoniemeester inschakelen wanneer je zelf je bruiloft regelt. Kijk hier voor de mogelijkheden.

Willen jullie meer weten over wat Sprankel voor jullie feestdag kan betekenen?

Ik kom graag vrijblijvend kennismaken!

contact