Om als Weddingplanner te werken hoef je geen opleiding te doen; iedereen mag zichzelf Weddingplanner noemen. Ook al had ik al geruime ervaring in het organiseren van evenementen, feesten en bruiloften, ik had toch wel honger naar meer inspiratie, aan het leggen van mooie contacten voor mijn netwerk van leveranciers en aan het in contact komen met andere professionals uit de branche. Kortom: aan het daadwerkelijk ‘verdienen’ van mijn kwaliteitskeurmerk.
Dat alles vond ik ruimschoots terug in de opleiding tot Professioneel Weddingplanner bij Weddingplanners International.
En weet je wat ik nou het allerleukste vond: ik mocht steeds nieuwe fictieve bruiloften ontwerpen! Misschien denk je: tja, en wat heb je daaraan?

Nou, heel veel. Omdat je niet werkt met de specifieke wensen van een bruidspaar, maar die zelf mag creëren, kun je behoorlijk los gaan. Met als gevolg dat ik hartstikke leuke concepten heb uitgewerkt, uren op Pinterest heb gestruind naar bijpassende plaatjes om mooie moodboards van te maken en daar zo ontzettend veel inspiratie uit heb gehaald.

Met Sprankel onderscheid ik mij door persoonlijke, sprankelende bruiloften te organiseren mét karakter. En door die leuke opdrachten met die fictieve bruiloften ben ik erachter gekomen dat er zoveel manieren zijn om dat te doen. Natuurlijk, styling doet heel veel, maar persoonlijkheid in een bruiloft gaat verder. Het zit hem ook in bijvoorbeeld de dagindeling, de muziek, het eten en drinken, de invulling van de ceremonie enzovoorts. Juist door persoonlijkheid mee te nemen in al die elementen ontstaat zo’n bijzondere en unieke sfeer.

En dankzij die leuke opdrachten uit de opleiding heb ik nu – naast mijn portfolio – nog zoveel meer inspiratie te bieden. Geïnteresseerd? Neem vrijblijvend contact met me op.

Met sprankelende groet,

Anke Vonk
Weddingplanner