In maart was het zover: mijn eerste styled shoot! Wat ontzettend leuk om te organiseren. In deze styled shoot heb ik samengewerkt met 10 leveranciers om zo samen een prachtige, eigentijdse wedding shoot te realiseren. Ik heb mij in deze shoot bewust niet gehouden aan slechts één thema of de laatste trend. Ik wilde juist laten zien dat je met een mooie mix van stijlen (in dit geval modern én klassiek) een unieke sfeer kunt creëren, een puur persoonlijke sfeer.

Het prachtige Landgoed Ulvenhart vormde het decor van deze shoot. Een locatie waar ik persoonlijk veel mee heb, want 7,5 jaar geleden was het de plek waar mijn man en ik onze geweldige bruiloft hebben gevierd. Destijds waren wij nog ‘pioniers’ en de eersten die daar hun complete trouwfeest inclusief overnachting hielden. Inmiddels bezet Landgoed Ulvenhart plek 2 in de lijst van populairste Top Trouwlocaties in Brabant.

Joyce en Mark, zelf 1,5 jaar geleden getrouwd vonden het erg leuk om als modellen deel te nemen aan de shoot. Voor de tweede keer een trouwjurk uitzoeken doe je immers niet zo vaak:) En een prachtige jurk was het; een klassiek model van Casablanca Bridal, geleverd door Bruidsgalerie Trés Jolie in Etten-Leur. Haar en make-up van Joyce is gedaan door Kim van Ginneken van Kim Haar Zaak. Naturel make-up en een prachtig kapsel met verse bloemetjes in het haar maakten de look helemaal af. Mark is gekleed door Michael & Giso (Breda / Amsterdam), uniek in hun maatwerk-tailoring concept. Bloembinderij Vergeet-Mij-Niet uit Breda heeft twee prachtige bruidsboeketten gemaakt, een klassieke en een moderne variant, met bijpassende corsages. Plus mooi bloemwerk om de shoot verder aan te kleden.

Eén van de leukste momenten op een bruiloft is het uitbrengen van de eerste toost. Met elkaar de gelukwensen aan het kersverse bruidspaar overbrengen; een zeer feestelijk moment. En dus ook de keuze qua setting voor deze shoot. De prachtige moderne bruidstaart van Tante Plomm Bruidstaarten uit Breda is de eye catcher op de tafel. Een taart als deze is voor bruidsparen die het net even anders willen én durven te doen. Moderne, strakke bruidstaarten zijn enorm in opkomst in de VS, hier in Nederland wennen we langzaam aan het idee. Door de taart in deze setting te presenteren wilde ik laten zien hoe de verschillende elementen elkaar zo aan kunnen vullen, dat het een prachtig modern geheel wordt.

Renie Lamers Illustratie uit Breda heeft de bijpassende stationary verzorgd; een klassiek Mr & Mrs ontwerp, met moderne accenten in bijvoorbeeld de papierkeuze en het koperkleurige metalen accent op de trouwkaart. Deze styled shoot is prachtig vastgelegd door Anders Fotografie uit Bergen op Zoom en Vandaag is nu (film) uit Utrecht. Klik hier voor het fantastische resultaat (hyperlink naar portfolio pagina).

Ik ben een geweldige ervaring rijker; het organiseren van een styled shoot is ontzettend leuk. En ik heb mijn netwerk van topleveranciers in de regio weer verder uitgebreid. Win-win dus!

Met sprankelende groet,

Anke Vonk
Weddingplanner