Misschien ben je al jaren hartstikke actief met en op Pinterest. Misschien heb je er nog weinig mee gedaan. Het is sowieso een heel tof medium (voor inspirerende quotes tot aan heerlijke recepten, van interieur inspiratie tot DIY projecten). Maar als je gaat trouwen…dan gaat er een wereld voor je open. Zoek op kleur, zoek op stijl, zoek gewoon op ‘bruiloft’ of ‘wedding’ en de mooie plaatjes spatten je beeldscherm af.

Ik gebruik Pinterest zelf om moodboards mee te maken voor mijn bruidsparen. Een bord – verborgen voor de buitenwereld want je wilt natuurlijk niet alles al verraden – waar zowel ik als het bruidspaar plaatjes op kunnen ‘pinnen’. Ideaal om het bruidspaar mee te inspireren en ideaal voor mij om een beeld te krijgen bij wat voor soort details hen bijvoorbeeld aanspreekt.

Daarnaast werk ik momenteel ook aan een serie openbare ‘Pinterest borden’. Om je te inspireren, om je op weg te helpen in wat je mooi vindt. Volg Sprankel op Pinterest en zie welke leuke, originele ideeën er zijn om jullie bruiloft zo persoonlijk mogelijk te maken.

Met sprankelende groet,

Anke Vonk
Weddingplanner