Daar gaat hij dan, mijn eerste blog op mijn eigen website: een mooie mijlpaal! Ik denk aan de afgelopen periode. Een jaar waarin dromen werkelijkheid worden. Waarin ik schroom opzij zet en lef ervoor in de plaats neem. Dat plannen en organiseren mijn tweede natuur is riep ik al wel vaker. Een zorgzaam type ben ik ook; ik ‘ontzorg’ mensen graag. En bruiloften vind ik gewoonweg fantastisch!

Ik had al meerdere bruiloften in de privésfeer mogen (mee)organiseren, waaronder die van mezelf, nu 7,5 jaar geleden. En toen ik als ceremoniemeester bij de bruiloft van mijn zus en haar aanstaande weer eens helemaal in mijn element was, viel het kwartje: dit is wat ik wil doen! Hier wil ik mijn werk van maken!
Ik heb met professionele weddingplanners gesproken en ben begonnen (en inmiddels bijna klaar) met de opleiding tot Professioneel Weddingplanner. Ondertussen mocht ik van A tot Z de prachtige bruiloft van Angela en Martijn organiseren. En recentelijk heb ik een ontzettend leuke styled shoot gedaan met topleveranciers uit de regio Breda. En nu ga ik dan echt ‘live’. Dat wil zeggen, mijn website.

Naast dat ik jullie de praktische informatie wil geven die je zoekt als het gaat om wat Sprankel voor jullie kan betekenen, hoop ik je ook te kunnen inspireren. In hoe jullie bruiloft of feest ook echt puur jullie bruiloft of feest zou kunnen zijn. In hoe mooi het is om een écht persoonlijke bruiloft met karakter vorm te geven. Ik hoop met je in contact te komen!

Met sprankelende groet,

Anke Vonk
Weddingplanner