Project omschrijving

Informeel genieten in Veere en aan de kust

Riny en Jolien wilden hun bijzondere dag met één groep mensen delen, dus hadden zij ruim 80 gasten uitgenodigd voor hun gehele bruiloft die op meerdere locaties plaatsvond.

Riny & Jolien

“Anke heeft ons niet alleen op de trouwdag zelf, maar vooral ook in de voorbereiding, ontzettend geholpen. Van de communicatie met de gasten, de coördinatie van alle overnachtingen en de styling tot aan alles wat bij het ceremoniemeesterschap hoort. We konden het echt met een gerust hart aan Anke toevertrouwen. Ze is nauwkeurig en denkt aan alles, heeft oog voor detail en komt met originele ideeën. We vonden het fijn dat Anke echt begreep hoe hoe wij deze zo bijzondere dag wilden beleven en daar continu op inspeelde. Door de goede voorbereiding en haar ceremoniemeesterschap was onze trouwdag écht een fantastische dag waar we zorgeloos van konden genieten, omdat alles heerlijk ontspannen en op rolletjes liep.”

Anke

“De bruiloft van Riny en Jolien was een leuke, logistieke uitdaging met ruim 80 gasten op 4 á 5 verschillende locaties inclusief vervoer en overnachtingen. Maar dankzij de goede voorbereidingen en het vertrouwen dat Riny en Jolien mij gaven om dit alles in goede banen te leiden liep dit alles helemaal goed. De bruid hield van DIY-projectjes, dus samen hebben we de ideeën voor de styling uitgewerkt. Zij heeft een aantal styling items zelf gemaakt (superleuke ‘Mr & Mrs Vermue’ letters bijvoorbeeld), en ik heb gezorgd voor terugkerende persoonlijke stylingdetails, al met al een zeer mooi en uniek geheel! En wat ik het allermooiste vond aan de bruiloft van Riny en Jolien is dat ze zichtbaar plezier hadden, van begin tot eind!”