Over Anke   Even voorstellen

Anke & Sprankel

Hi, ik ben Anke Vonk, de drijvende kracht achter Sprankel. Sprankel is ontstaan vanuit een bundeling van mijn kwaliteiten en mijn passie voor de liefde en voor bruiloften. Voordat ik fulltime en professioneel weddingplanner werd heb ik als marketing coördinator en teamleidinggevende gewerkt maar ook als trainer/coach van zowel groepen als individuen. De ervaring die ik uit die verschillende vakgebieden heb opgedaan maken dat ik nu als weddingplanner precies dat kan doen waar ik echt blij van word én waar ik goed in ben. Naar jullie wensen luisteren, doorvragen en spiegelen, om zo een heel goed beeld te krijgen van wie jullie zijn en hoe jullie unieke, persoonlijke bruiloft eruit zou kunnen zien. En daarnaast samen met jullie, jullie droombruiloft helemaal waarmaken: plannen, organiseren en coördineren is immers mijn tweede natuur.

Mijn werk doe ik met een hoge dosis creativiteit en groot oog voor detail. Ik houd van écht persoonlijke bruiloften waar net die extra laag in zit, die nog een stapje verder gaat dan een mooie locatie of een bijzonder thema. Met elementen die een stukje van de persoonlijkheden, karakters en interesses van het bruidspaar weergeven. Dat kan zichtbaar zijn in de styling, maar ook hoorbaar in bijvoorbeeld de ceremonie, proefbaar in de culinaire keuzes of zelfs voelbaar in de sfeer en bijvoorbeeld dagindeling. Sprankel zorgt dat jullie bruiloft geen trouwdag is, maar jullie unieke trouwbeleving! Zodat jullie je op je bruiloft compleet op je gemak voelen, sprankelen en volop genieten van het vieren van jullie liefde! En waar jullie gasten zich geen gast voelen, maar onderdeel van dit zo bijzondere moment in jullie leven.

Investeren in kwaliteit vind ik erg belangrijk. In 2018 heb ik met succes de opleiding tot Professioneel Weddingplanner afgerond bij Weddingplanners International.  Tevens ben ik aangesloten bij de BWPN, de beroepsvereniging voor Weddingplanners in Nederland. Dit geeft garanties over mijn kwaliteiten als weddingplanner, aangezien de BWPN hoge eisen stelt aan de beroepsuitoefening.

Ben ik gelukkig getrouwd met mijn grote liefde Adriaan en mama van twee heerlijke meiden van 6 en 4 jaar oud. Lekker lang tafelen, op z’n bourgondisch met een fijn wijntje en heerlijke hapjes, ik houd ervan. Koken is een grote hobby, dus dat doe ik graag voor vrienden en familie. Verder geniet ik van de geur van het bos op een zonnige zondagochtend, weekendjes weg en fijne vakanties, uitgebreid shoppen, lekker tafelen in leuke restaurantjes, creatief bezig zijn en erop uit gaan met man en kids.
Nieuwsgierig geworden? Ik kom graag vrijblijvend kennis maken!

Nieuwsgierig geworden?

Ik kom graag vrijblijvend kennis maken!

contact