Advies   Ik help jullie graag op weg…

Waar gaan we beginnen?

“Help, ik ga trouwen…”. Dat is natuurlijk niet het eerste dat je denkt. Je bent blij, hebt misschien al allerlei ideeën in je hoofd, wellicht al een trouwdatum. Maar dan…waar begin je? Een bruiloft voorbereiden kost veel tijd en jullie zullen over veel zaken na moeten denken en beslissingen moeten nemen.

Kick-off adviesgesprek

Sprankel levert op alle momenten in het proces van huwelijksaanzoek tot en met de bruiloft advies op maat. Misschien hebben jullie behoefte aan een ‘kick-off’. Een adviesgesprek waarin ik jullie op weg help met de planning vanaf dat moment. Jullie weten na afloop wat je wanneer moet regelen en aan welke (wettelijke) zaken je moet denken. We maken een voor passende dagindeling voor jullie trouwdag en brainstormen over de beoogde sfeer op jullie bruiloft. Ik denk creatief mee en help jullie in het concreet maken van jullie ideeën en wensen. Jullie ontvangen een verslag van dit gesprek met daarin samengevat de belangrijkste tips en adviezen zoals besproken.

Advies op maat

Daarnaast kan Sprankel ook advies geven op verschillende onderdelen en op elk moment tijdens het proces van voorbereiding van het huwelijksaanzoek tot aan de bruiloft zelf. Denk hierbij aan zaken als:

  • Hoe creëren wij nu echt “puur onze dag”? Hoe maken we onze bruiloft echt persoonlijk?
  • Advies voor de juiste locatie(s) voor jullie bruiloft
  • Advies over de (dag)planning en het desgewenst voor jullie opstellen van een draaiboek.
  • Advies over een concept en de styling voor jullie bruiloft (thema, kleurgebruik, persoonlijke elementen). Kijk ook bij de mogelijkheden onder Concept & styling
  • Advies op alle andere zaken waar jullie samen even in vastlopen.

De kosten

De kosten voor een 2,5 uur durend ‘kick-off’ adviesgesprek bedragen €137,50 (incl. BTW, excl. reiskosten à €0,25 per km vanaf 20 km vanaf Oosterhout). Uitbreiding van dit gesprek ter plekke à €45 per uur (regulier adviestarief € 55,- per uur).

Volgt uit dit gesprek een opdracht om Sprankel in te schakelen bij de verdere organisatie van jullie bruiloft, dan vervallen de kosten van het adviesgesprek (voorwaarden van toepassing).

Willen jullie meer weten over wat Sprankel voor jullie kan betekenen?

Ik kom graag vrijblijvend kennismaken!

contact